Steven Lee Myers: Nový car: Vzestup a vláda Vladimira Putina - Ducháčková, Michaela (Czech Journal of International Relations, 2017)
Steven Lee Myers: Nový car: Vzestup a vláda Vladimira Putina. 1. vydání. Praha: Argo, 2016, 497 stran, ISBN 978-80-257-1752-3